30 Haziran 2016 Perşembe

İç Dökme Seansı -3-

Merhabaaa 
Uzun zamandır ortada yokum  aşağı yukarı 1 haftadır sizlere yorum dahi bırakamıyorum. Nişan alışverişi denen zorluğu aşağı yukarı atlattım sayılır geriye mekanın hazırlanması, misafirleri tas tamam çağırmak, kuaför, saç ve makyaja karar vermek (çook geç kaldım biliyorum :( )evin temizliği uzaktan gelecek misafirlere hazırlık falan filan filan :D

Nişan yapacaklara tavsiyem bence 3 ay önceden hazırlığa başlayın :D benim kadar ince eleyip sık dokuyan biriyseniz... Benimkine gecikmesine sebepler vardı maalesef geciktiikk :/

Aklım tamamen yorgun ve karışık nişan heyecanı yaşamıyorum şuanda yani sadece stres full stres :D
Nişan elbisemide bugün teslim aldım bizimki açık buldu biraz iyimi tül arayışına gircem haldır haldır :D

 Nişana sayılı günler kaldı bugünü sil at 10 gün :)  bu süreç içerisinde de kimsenin bloguna bakamayacağım ve yorum bırakamayacağım bunun için şimdiden k.bakmayın işler bittiğinde tüm detaylarla karşınızda olacağım :)

Bana dua edin güzel geçsin olur muu :)) Şimdiden iyi bayramlar herkese :)

sevgilerrr <3

18 Haziran 2016 Cumartesi

İç Dökme Seansı -2

Merhabaalar ay bu defa dertli değilim stresli, yorgun, bıkkın, telaşlı, kafası karışık, ümitleri tükenmiş aaa çok kararttım içinizi de ben böyleyim nasıl da dertsizmişim ya :D
Biliyorsunuz ki nişan hazırlığı içerisindeyim Allah'ın izniyle 10 temmuzda nişanımız oluyor sonunda dimi :)


İşin zorluklarına gelecek olursak sözlümle aramda 400 km yol var ve herşeyi maalesef internetten almak zorunda kalıyoruz birlikte gezerek aldığımız bir elin parmağını geçmez bu yüzden heyecanlanarak almıyorum tabi ki beğenip kargom gelinceye kadar sürüyor heyecanım kendim tek beğenerek aldığım gezmediğim için işin pekte öyle güzel yanı yok aklımda pendik eminönü sultanbeyli gezmek varken n11 , markafoni, trendyol, büyük esnaf, iç giyim özel, aker ... gibi yerleri gezmek nasip oldu ve internetten karar vermek oldukça çok daha zor oldu bir sürü site bir sürü fiyat skalası bunların içinden güvenilir olanı bulmak falan beni baya bir yordu. Ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır (hayat felsefem :) )
Yazarken bile o kadar amaçsızmış gibiyim ki herşeyi alayım nişandan vazgeçeyim havası bile geliyor yani arada ama oynamadan olmaz dimii :)
Öncelikle herşeyimle kendim ilgileniyorum sözlümde elinden geldiğince yardım ediyor tabiki karar verebiliyoruz birlikte internet sağolsun :)
Nişan alışverişim bana göre aşırı derecede uygun oldu kafamdakinin yarısına getirdim herşeyi (cimri olduğumu bilmeyen yoktur artık herhalde :D) sözlüme yük olmak istemiyorum elimden geldiğince herşeyi o üstlendi çünkü benim gibi olanlarada yardımım olacaktır eminim..
Asıl hedeflerimden biriydi bu blog açmamın tamamen temel taşıydı bu hazırlık ne nerede nasıl bulunur falan..
Tabi şimdi herkeste sosyal medya denilen araç var ama mağazada 250 liraya alabileceğiniz birşeyi ben 160-180 arası buldum bu sayede de
tek başımada fiyatlara baktım Afyon'dayken de sözlümle fırsat buldukça baktım çoğu internetten alındı birkaçı da gezerek alındı

Nişanımda herşeyim tamam bir akrilik boyam eksik tepsime lazım da :D
Kendin yap projelerimde var yani nişanımla ilgili o yüzden nişan geçene kadar dertleşmek dışında benden bir hayır gelmez haberiniz ola :)


Biraz dua edin çıldırma noktasına çok çıktığım oluyo bir kağıt için odamı yıktım geçenlerde provam vardı da :)

Sırada ki yazıma kadar kendinize iyi bakın :))

8 Haziran 2016 Çarşamba

Aşk Yeniden Finale Giriyormuşş

Az önce bayıla bayıla izlediğim bir dizinin yani Aşk Yeniden'in yeni fragmanını izlemek için beklerken final fragmanını izlemiş bulundum.. Ve tepemden kaynar sular döküldü..
Sebebi ise dizinin reytinglerinin düştüğü ve 10 sıralara kadar gerilediği Fox tvnin yayından kaldırılmasını uygun görüldüğü söylenmiş..


Aşk Yeniden Final'e Giriyor

Ben öncelikle biz Türkler'i anlamıyorum arada çekişme olmadığını anladıkları anda ve aşkların sonucu evliliğe başlayınca evliliğide çekemeyen kimse kalmayınca diziyi izlemeyi bırakıyorlar. Ya diziyi ilk görünce film etkisi veren tek insan ben değilimdir herhalde..
Bu tarz dizileri genelde biz gençler izliyoruz ve kendi aşk hayatımızda çekişme olmasını istemeyiz başka bir yerde olmadığını görünce tadı kaçtı artık diyip bırakıyorlar ya bu bir dizi. Arkadaş bi durun izleyin dizi zaten her bölüm farklı farklı heyacanlarla karşımıza çıkıyor. Böylede gidebilir yok bizim dediğimiz dedik aşka illa engel olunacak!

Gülayın'dan tut Kamil'e kadar tüm karakterlerin özelliği var ya bu tarz hangi dizide bu var!!

Bunu da geçtim ben bu kadar kaliteli bir dizi izlemedim. A'dan Z'ye tüm karakterlerin ayrı ayrı özellikleri var ve çok eğlenceliler ben dizinin bitirilmesini kınayanlardanım Fox tv çok sevdiğimde bir kanaldır. Ama bu dizi de biraz durmalılar bence veya yapımcısı mı ilgilenir neyi ilgilenir bilmem ama başka bir kanala da geçirebilirler yani geçirmeliler. Ağız tadıyla izlediğimiz bir dizi reklam ve gelirleri düştü diye harcanmamalı ben Aşk Yeniden'i çok kaliteli bulanlardan biriyim sizin düşünceleriniz neler bilmiyorum ama Aşk Yeniden bitmesin istiyorum.. 


son 3 yazımda hep böyle oldu sıradaki yazım belki bir kurabiye tarifi olabilir :) 

Esas konularımda biraz duraksadım farkındayım ama ne makyaj yapıyorum ne başka birşey alışveriş yazısı yazabilirim ama alışveriş yapmadım henüz :)




4 Haziran 2016 Cumartesi

Ara Bitti Dönüş Başlasın :)

Yeniden Merhaba ben geldim!! :)

Nasıl gireyim de bilemedim önce bir özürle başlayalım Afyondayken ilk bi kaç gün bloga girip sizlere yorum atabildim bunun için k.bakmayın aklım karışıktı hem alışveriş, hem ders, hemde Afyon'a uzun süre gidemeyeceğim muhtemelen e bu yüzden sevdiceğide daha az görcem onun üzüntüsü vardı :(

Gelelim Afyon'a nasıl gittiğime ilk defa gündüz Eskişehir tarafından düştüm yollara buda demek oluyor ki 1.5 saat daha fazla uzadı yolculuğum ama gençliğimin hayallerinde ki şehir olaraktan bu bana pekte önemli gelmedi tabi :) (Hala hayallerimin şehrii... Yolda gördüklerimden sonra sevgim biraz daha arttı tabi :) )

Yolda aslında bir kaç bişey gördüm ama nedense onları çekmek hiç aklıma gelmedi sona bir baktım birileri fotoğraf çekiyo ya ben neden yapmıyorum dedim ve aldım telefonu elime iki tane çekiverdim (daha doğrusu güzel görüntü yakalayabildim :) )

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi


Eskişehir cami (maalesef  bilmiyorum adı ne :) )

Burasıda Eskişehir'e aittir diye düşünüyorum biraz inceleyin detaylarda saklı :)

Harikalar Diyarının oradan da geçtik onun gibi güzel bir kaç yer daha gördüm ama maalesef aklıma çekmek gelmedi :)
Benim burada vurulduğum şey yeşillik, tertemiz görünüm, ve hayallerim tabi kiii :)

Bu postu yayınladığıma göre bloglar taa derinlerden bakılacak ve yorumlar bırakılacak demektir :) az aksaya aksaya gideceğim bu aralar malum Ramazan ve yetiştirmem gereken şeyler var nişan hazırlığı için :) Ee bide Ramazan hazırlığı var evde :) 


Hayırlı Ramazanlar.. :)